péterdi istvánné Gabi üzente 13 éve

Ma hallottam a tv- ben mindent ugyan úgy lehet vásárolni nem vényre, csak a név változik nem kell riogatni az embereket!!!!!!!!!!!Nézzetek utána!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Na ez szép!!!
Nem elég a gyógyszeriparnak a bevétele???
Nagy baj az, ha valaki nem a kemikáliát használja, mint gyógyszert, és annak sokszoros mellékhatásának van kitéve a szervezete, és ezt még fel is tüntetik a csomagoláson !! Hanem a természet adta életet!!!
Kritikán aluli döntés ez, úgy érzem ! Hol vannak az indoklások? Miért tiltják be ?
Vagy majd kitalálják a kamilla tablettát ?????? Nevetséges,,, sőt, szomorú ez nagyon!!
" Nem aggódom mégsem,,,, mert max. jön a fekete piac,,, és ennyi !
Végezetül csupán annyi: Mi az amire most nem szabad odafigyelni a népnek,,, figyelemelterelő hadművelet már megint !!! Gusztustalan !!!

Válasz

Fuith Margit üzente 13 éve

Én is csatlakozom a betiltás ellenzökhöz!!!!

Válasz

Bus Maria üzente 13 éve

Kedves levi ruben Ön még nem volt igazán beteg ezért vélekedik így , örüljön neki és kívánom soha ne legyen beteg. Nekem viszont orvosi műhiba miatt nem szabad semmilyen gyógyszert fogyasztanom mert abba halnák bele , valamin nem volt ez a gyógyszermánia az 50 es években meg a 60 években sem és tovább is éltek a nagyszüleink meg a szüleink és bizony ők is gyógynövényeket fogyasztottak és meg is gyógyultak mert a szervezetet pucolni kell nem elfojtani a betegséget , és hagy döntse már az ember el hogy hogyan gyógyítja magát hisz joga van hozzá az ő életéről van szó. Önnek minden jót kívánok és a többiekhez viszont csatlakozom.

Válasz

Baranyayné Zsuzsi üzente 13 éve

Igen megjelent a hírekben, hogy az EU megtiltja a gyógyteák és a homeópátiás szerek ajánlását az orvosoknak, és tiltó listára tették mint nem forgalmazható szereket. Mi ez ha nem összefonódás a gyógyszergyártók és az EU között. Pedig tuti, hogy mindkét fél kik a profitjukat és létüket féltik, maguk is és családjuk is ezen teákat és homeópátiás szereket részesitík előnybe, mert tudják, hogy a gyógyszerek nagy százaléka mellékhatásuk révén nagyobb roncsolást végeznek a fizikai testben, nem úgy mint a természetes alapú szerek. Ha olyan rossz dolognak tartanák a természetes gyógynövények hatásait akkor nem küldenének expedicíókat a gyógynövények felkutatására és azok használatának, és hatásának hogyanját nem keresnék a szerintük civilizálatlan törzsek közösségeiben. Igaz sok mindent nem árulnak el nekik a gyógynövény használók, de így is sok információhoz hozzájutottak és alkalmazták is a gyógyszerek előállításában. A tiltással nem lehet más a céljuk s nem igen lehet más ezzel mint, hogy pusztusztuljon mindenki, csak ők maradjanak életbe. Pedig a sorsát senki nem kerülheti el, még ők sem sérthetetlenek, csak vakok, süketek és mohók.

Válasz

Dékány Józsefné üzente 13 éve

Kizárólag természetes gyógymód,gyógynövény amit fogyasztanunk kell!A természet meg alkotta az embert,és hozzá a gyógyításhoz szükséges növényeket is.A vegyileg mesterséges uton előállított bogyók csak mérgezik a szervezetünket,pillanatnyi tünetet kezelnek vele,de a betegséget nem szüntetik meg.Szerintem,és bizonyosan így is van,csak és kizárólag anyagi háttere van az orvosok,gyógyszeripar összefüggésének.Ha magamat gyógyítom,nem viszem neki a havi,X összeget.+ az általa ajánlott gyógyszer,szakorvos.Mindenki tartja a markát,zsebét,senkit nem érdekel mi van veled,csak az ő pénztárcája legyen tele!Ezer meg egy mellékhatás,undorító!!!!!!!!

Válasz

FEHÉR Mimi üzente 13 éve

Én is csatlakozom az ellenzőkhöz ne hagyjuk , hogy ezt is el érjék és ne csak a mérgeket etessék velünk. Ha nem használták volna őseink a gyógynövényeket akkor most nem lenne emberiség. Jó lenne ha ezek az emberek gondolkoznának , hogy minden hülyeséget nekünk se lehet beadni és ne csak a gyógyszer ipar gazdagodjon a mérgekkel, az emberiség pedig meg haljon mert ezek nem gyógyítanak!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Göndöcsné Edit üzente 13 éve

Én is csatlakozom az ellenzőkhöz.

Válasz

Révész István üzente 13 éve

Szerintem a gyógyszergyárak kiszorítósdi hadművelete álla a háttérben, amely minden esetben a profitra, a pénzre megy és nem az emberek alternatív egészség és betegség megelőzését akarja segíteni. -Talán lobbi, és a vegyszer, mit gyógyszerpiac szembeállítása a természetes gyógymódokkal szemben. A betiltást épp ezért én magam is ellenzem.
Tisztelettel-
Révész István

Ruben véleményével nem értek teljesen egyet. Ugyanis a természetes gyógyszereket, mint a teákat, gyógynövényeket és az ezekből készített természetes, tehát a nem hamisított gyógyfüveket, és azok használatát semmiképpen nem volna szabad tiltani. Emiatt tévedésben van Ruben, amikor a természetes gyógytermékek betiltása iránt, szerinte még több újabb tiltó rendelkezést kellene hozni.
Azonban azzal viszont teljes egészében egyetértek vele, hogy itt az ideje hogy csökkentsék az okkult dolgok egyre inkább terjedő térnyerését, minden varázslót, jóst és egyéb ilyen sarlatánt, akik az embereket megtévesztik, börtönnel kellene büntetni.
Épp a miatt, hogy pénzt csinálnak belőle, hasznot húznak.
Jóllehet, ingyenesen végezve is etikátlan, és a hiszékenységet kihasználva veszélyes lehet a félrevezetés, mégis, úgy gondolom a társadalom és a közízlés magánügye, ha azzal kárt nem okoznak.
Abban a pillanatban, amikor akár egészségi, akár erkölcsi, vagy pénzbeli kiadás, anyagi kár éri a "kuncsaftot" a hatályos törvény már büntetni rendeli az ügyet.
Az, hogy ezzel a delikvensek nem élnek, az mindenkinek a magánügye, még ha a véleményünk elítélő is, és úgy gondoljuk, hogy a törvény szigorával kellene lesújtani az ilyen emberekre.
Ruben, tehát másról alkotott véleményt, és emiatt tartottam szükségesnek hozzászólni az ő hozzászólásához, véleményéhez is.
Tisztelettel és szeretettel-
Révész István

Válasz

levi ruben üzente 13 éve

Szerintem itt az ideje hogy csökkentsék az okkult dolgok egyre inkább terjedő térnyerését, minden varázslót, horoszkóp készítőt, meg jóst, és egyéb ilyen sarlatánt, akik az embereket megtévesztik, börtönnel kellene büntetni, Én örülök ennek az intézkedésnek, több ilyen tiltó rendelkezést kellene hozni, hogy visszaszorítsák ezt az őrületet. Remélem ez csak a kezdet

Válasz

ballai márta üzente 13 éve

Én is csatlakozom a betiltás ellenzökhöz!!

Válasz

Székely Márta üzente 13 éve

Én is csatlakozom a betiltást ellenzőkhöz!

Válasz

Pall Lajos üzente 13 éve

Egyetértek, ez a gyógyszergyártó lobbi manővere, le velük!!! L

Válasz

Farkas Margó üzente 13 éve

Egyet értek én is csatlakozom.

Válasz

Turda sándorné üzente 13 éve

Én is csatlakozom a betiltás ellenzőkhöz !!!

Válasz

Kwak Olga üzente 13 éve

Engedjék meg a szabad akarat érvényesítését. Én is csatlakozom a természetes gyógymódok az alternatív gyógyászat szabad választásához.Felnőttek vagyunk, demokrácia van,választhassunk hitünk és tudásunk szerint.

Válasz

Pető Anna üzente 13 éve

Természetesen csatlakozom a betiltást ellenzőkhöz!

Válasz

takacs laszlone üzente 13 éve

természtes hogy egywt értek Most már lassan az egész ország kiskorusitva lesz és csak egy gyám van a fejűnk felett akik csak a saját maguk hasznára és megelégedésére tudnak dőnteni

Válasz

Nagy Mária üzente 13 éve

Dr Nagy Mária
Természetes, hogy tiltakozom! Legyen meg az emberek szabad akarata, hogy választhassanak a gyógyszerek és az alternativ gyógykezelések /teák pl./ között.

Válasz

Török Katalin üzente 13 éve

Felháboritó, hogy a gyógyszer maffia már ezt is ki akarja sajátitani, ebből is hasznot húznának.Lehet hogy nem olyan hamar lesz a gyógyulás, mint a gyógyszereknél, de legalább .nem csinál egyéb szervi bajt, pl, gyomorfekély, stb

Válasz

ormosi jános üzente 13 éve

Nekem az a meg látásom ebbe is üzlet politika van , de az aki be akarja tiltani az e-fajta gyógyítási módot lehet hogy hamarosan neki vagy a családjának szüksége lesz rá erre nem gondolt az illetékes..

Válasz

Basa Judit üzente 13 éve

RÉSZEMRŐL TERMÉSZETES,HOGY EZ ELLEN TILTAKOZNI KELL.

Válasz