Szabó Szilvia üzente 14 éve

Még egy fontos momentum: ajándék - az Oroszlán nagyvonalú, nagyon szeret adni,, és nem fordítva.

Válasz

Szabó Szilvia üzente 14 éve

Az Oroszlán az állatok királya. Az állatövi jegyre is jellemző (akiknél valamilyen szempontból domináns: Napjegy, Hold, Asc. stellium, stb) hogy általában magától értetődőnek tartják hogy ők állnak a társaság központjában, rájuk hallatnak a többiek. Számos Oroszlán jegyű ismerősöm van, akinek szabályos "udvartartása" van: persze a szó mai értelmében.
Nem igénylik azt hogy hízelegjenek nekik, mert tisztában vannak az értékeikkel, egyenes, nyílt szíyű, gerinces emberek (az Oroszlán jegyhez, a Naphoz tartozik a gerinc, a szem, szív) Nagyon egyenesen is tartják magukat. A nőknél inkább a Holdjegy számít az oroszlán Holddal rendelkező lányok asszonyok nem mindennapi jelenségekjedelem asszonyok.Az Oroszlán jegy féme az arany, nem véletlenül.
Természetesen ez , mint minden áltanos leírás, jegy analógia nem egyértelmően igaz mindenkire: pontos jellemzést pontosított személyes horoszkóp alapján lehet adni.

Válasz

kövics istvánné üzente 14 éve

sziasztok! Oroszlán vagyok, és nem igazán értek egyet . Többre tartok egy szegény és figyelmes, odaadó fiút, mint egy gazdag és ajándékokkal elhalmozó férfit. Annak mindig van valami hátulról jövő gondolata, mintha nem lenne igazi. Nem igazán szeretek kitünni sem. És igen, ha megbántanak nem felejtem el és törlesztek, kamatostól. A hízelgő embereket megvetem, és elöbb vagy utóbb éreztetem is. Aki hízeleg az nem egyenes ember, mindig valami érdek hajtja. sziasztok Zsu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nem értek egyet.Én oroszlán vagyok,nem szeretem a hizelgést,de szeretem ha figyelmesek velem,én is az vagyok.Nekem a belső értékek fontosak,mindenkinek rá van írva az arcára,hogy milyen ember,szerintem azt sugározzák magukból az oroszlánok.A sértést nem tudom elviselni az igaz,főleg ha nem adok okot rá,én nem szoktam senkit megbántani..Megtudok bocsátani másoknak,de feledni nem,se a jót,se a rosszat.A bocsánat kérés nem esik nehezemre,ha valakit megbántok akaratlanul.

Válasz

kovács mihályné üzente 15 éve

ez tuti ,igaz!

Válasz

Horváth Brigitta üzente 15 éve

Elolvastam és nem értek vele teljesen egyet.Én is oroszlán vagyok és nem nagyon szeretem a feltünést!Igaz szeretem ha a párom sokat foglalkozik velem,de nem szeretm ha mindig azt mondja amit hallani szeretnék.Bár igaz hogy dacos és kissé büszke vagyok és az is igaz hogyha megbántanak nehezen bocsátok meg.
Én idáig csak anyukámtól tudtam bocsánatot kérni.Ez hiba tudom,de hát a büszkeség.....Amugy van benne valami.

Válasz

Skaráné Varga Margit üzente 15 éve

Én is elolvastam amít az oroszlánokról írnak. Teljesen igaz, magamra ismerek benne.
Azért mi oroszlánok is tudunk szolídak lenni ha kell, és még bocsánatot is kérni. Volt már benne részem, mikor meg kellett tegyem, és jogosan.

Válasz

Herczeg Judit üzente 15 éve

No hát van benne igazság! Külömben meg nem a szépséget kell nézni,azt hogy ad Magára,tiszta,becsületes,és főleg a belsőket kell nézni! De tisztelni kell minden Embert,Bizni,ezeken alapúl egy kapcsolat! (szerelem) Üdv: Jutka.

Válasz

Tóth Erika üzente 15 éve

Szia Vera!
Nekem van egy oroszlán jegyű közeli barátom és nagyon jellemző rá leírottak ő tényleg ilyen szereti pénzt a divatos ruhákat és szereti ha csodálják és hízelegnek neki és ha azt mondom neki nekem ő legjobb avval egyszerűen letudom venni a lábáról.

Válasz

Szabó Csilla üzente 15 éve

Vera!
Nem értek veled egye,én is oroszlán vagyok.Nekem jobban esik egy pár kedves szó,öszinte ölelés igazi szeretet,mint bármi nagy értékü valami.Nem szeretek feltünösködni,lwehet hogy csak én vagyok kivétel?

Válasz

Szendy Kati üzente 15 éve

Lehet, hogy én is a ritka kivételekhez tartozom mert ugyan úgy érzek mint B.Márta.

Válasz

Pajor Gábor üzente 15 éve

Azt hiszem Márta hogy a napjegy önmagában még nem jelenti azt hogy oroszlánként is fogsz megnyilvánulni az életben hiszen erre inkább az Ascendensed jegye utal és persze egyéb bolygóállások.Pl. én napjegy szerint kos vagyok mégis sokkal inkább a rák Ascendensem dominál a külvilág felé.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Érdekes megközelítés, igaz is meg nem is. Lehet, hogy én ritka kivétel vagyok?
Oroszlán létemre, nem szeretek szerepelni, nem szeretek a középpontban lenni, inkább távolabbról figyelem az eseményeket.
Igaz, szeretek öltözni, szeretem a jó illatokat, természetesen férfiakon is.
Nem kell az állandó hízelgés, de persze jólesik a másik nem figyelme.
Nem feltétlenül luxus-cikkel lehet meglepetést okozni, elég egy szál szép virág is, hiszen a figyelem a fontos.
A sértéseket és hazugságokat az oroszlánok nehezen viselik el, bár nem vagyunk haragtartók, de azért a szívünk mélyén nem felejtünk, főleg nem a megalázást.

Válasz

Kedves Noemi üzente 15 éve

Nahát mekkora igazság...Ezt nem lehet kommentálni.Egy Oroszlán kegyeihez a legrövidebb út a hízelgés,legalábbis magamból kiindulva...
De azért a nehéz préda is felkelti az érdeklődésem,sőt....imádunk vadászgatni...
Egy igazi Oroszlán(y)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Elolvasva a az elöttem hozzá szólásait .............hát igen ilyenek vagyunk mi oroszlánok,
de bíztos hogy ez így jó nekünk mert akkor nem ilyenek lennénk ha nem volna jó,
igenis tessék bennünket szeretni tisztelni IMÁDNI mert mi is nagyon tudunk szeretni .....
de gyülölni is olyan erövel lendülettel. de azért szeresenek bennünket. OROSZLÁNOKAT

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

IGEN,IGEN,IGEN, na persze.Én oroszlán vagyok csak, én még önfejű és makacs természet is.Csak annyira mint a makrancos hölgy .Viszont szeretem a konkrét dolgokat a tiszta ügyeket,nem szeretem ha játszanak az érzéseimmel és megaláznak .Szeretem ha a kiszemelt préda nyílt és őszinte,energikus és lendületes,jópofa és vidám természetű.Bla ,bla,bla.Ha valakit megszeretek baromi hülyén tudok viselkedni ,de hát ez van.: )

Válasz

Olasz AndrÁSNÉ üzente 15 éve

A párom is aztmondja hogy valóba bevált nálam ez a horoszkop

Válasz

Steiner Gergely üzente 15 éve

Érdekes, és bizonyára a sok "tapasztalatom" során figyeltem fel erre! "Hódítás" cím alatt egy szívbéli "embernek" így is olyan skalpvadászatnak tetszik-látszik! Tegyük félre az "állatot" és akkor is, ha ő maga-magának imponál ez a hódítói jelző! Szerintem, magát az embert figyelembe véve "hódítás" helyett MINDENKIHEZ - a saját csillagjegyéhez "mérten" - jobb lenne az a kifejezés, "Hogyan kerülj közel - pl. - egy Oroszlánhoz?" Szóval...?

Válasz

Kovacs Laszlo üzente 15 éve

ez teny es valo hogy igy van

Válasz